Voor werkgevers en werknemers

Een arbeidsrecht advocaat houdt zich bezig met de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Bij Flipse Izeboud advocaten staan we zowel werknemers bij als werkgevers. We helpen ze in complexe en juridische situaties. Dat doen we door goed naar u te luisteren, u gedegen advies te geven en in te spelen op uw specifieke situatie en wensen. Bij arbeidsrecht komt meer kijken dan u denkt. Laat u daarom bijstaan door een van onze professionals. Hoe kan onze advocaat u helpen?

Deze onderwerpen behandelen wij

In principe gaat het arbeidsrecht over de regels die gelden bij een dienstverband van een werknemer bij een werkgever. Het is een bedrijf goed recht om eigen afspraken te maken. Ook kunnen er cao’s (collectieve arbeidsovereenkomsten) gelden voor bepaalde bedrijfstakken. Zijn er geen regels opgesteld, dan gelden algemene wetten en regels. In sommige gevallen gaat wetgeving zelfs boven de regelgeving van een werkgever. Het kan soms heel complex zijn om uit te zoeken wie waar verantwoordelijk voor is en wat wel of niet mag. Gelukkig kan onze advocaat u dan bijstaan.

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Praktijkvoorbeelden uit het arbeidsrecht

We noemden de cao al. Dit kan een onderwerp zijn, waarvoor u een advocaat wilt inschakelen. Andere thema’s kunnen zijn:

 • Tijdelijke en vaste contracten.
 • Loon en pensioen
 • Proeftijd en concurrentiebeding
 • Bijzonder verlof
 • Vakantiegeld en vakantiedagen

Bovenstaande zijn slechts enkele praktijkvoorbeelden uit het arbeidsrecht waar we mee te maken krijgen. Wilt u weten of onze advocaat u kan in helpen in uw specifieke situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Daarom zijn wij uw arbeidsrecht advocaat

Het is heel goed mogelijk om ook een andere arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Maar daarmee zou u zelf tekortdoen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor een kantoor dat tot het uiterste gaat voor u. En dat is niet het enige waar u bij ons van profiteert:

 • U krijgt bij ons altijd professioneel advies.
 • Wij zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Al onze advocaten hebben vele jaren ervaring, ook met arbeidsrecht.
 • We luisteren goed naar u en helpen u echt verder.
 • Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen van onze diensten gebruikmaken.

Altijd op de hoogte voor u

Wist u dat de wetgeving van het arbeidsrecht regelmatig verandert? U kunt natuurlijk zelf veel moeite doen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Maar wij kunnen dit als advocaat voor u doen. Verandert er iets in het concurrentiebeding of de duur van tijdelijke contracten? Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we u precies vertellen wat er voor u gaat veranderen. Daardoor bent u altijd up-to-date en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Neemt u gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij als arbeidsrecht advocaat voor u kunnen betekenen.

flipse izeboud advocaten breda

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256 vierkant

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud