Opzoek naar een advocaat in Breda?

Bent u op zoek naar een advocaat in Breda die u kunnen adviseren en bijstaan bij een juridische kwestie? Dan bent u bij Flipse Izeboud Advocaten aan het juiste adres.  Wij werken als advocaat volgens een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, die niet zelden heeft geleid tot succesvolle resultaten. U als klant bent daarbij ons uitgangspunt. Vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en incasso zijn de vakgebieden van Flipse Izeboud advocaten in Breda . Onze diensten op deze gebieden kenmerken zich door vakbekwaamheid, maatwerk en doelgerichtheid. Hoewel we proberen een gang naar de rechter te voorkomen, zullen wij doelgericht en voortvarend voor u procederen mocht dat nodig zijn.

HUUR- EN VERHUURGESCHILLEN

Het huurrecht kent een groot aantal rechten en plichten voor zowel de huurder als de verhuurder van woon- of bedrijfsruimte. Goed advies op het gebied van het huurrecht voordat u er aan begint levert soms meer op dan bijstand in een gerechtelijke procedure. Onze gespecialiseerde huurrecht advocaat verschaft u proactief advies bij het aangaan van huurovereenkomsten en staat u indien wenselijk bij bij gerechtelijke procedures.

advocaat breda

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Incasso van openstaande vorderingen

Langdurig openstaande vorderingen kunnen voor een huishouden of onderneming een zware last vormen. Hoe langer u wacht met invorderen hoe moeilijker dit wordt. Onze specialisten adviseren en helpen u graag met debiteurenbeheer, het optreden als incassobureau Tilburg en als advocaat om uw debiteur te dagvaarden. Neem tijdig incassomaatregelen en geef uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Ook bij gerechtelijke stappen staat onze gespecialiseerde advocaat in Breda u graag terzijde.

Juridisch advies en ondersteuning van het bestuursrecht

De overheid komen we overal tegen.  Het bestuursrecht is het rechtsgebied waarin de wetten en regels zijn vastgelegd die van kracht zijn bij geschillen tussen burgers of bedrijven en overheden. Een verschil van mening over een vergunning, een uitkering, een subsidie, een bestemmingsplan kan zomaar ontstaan. Als bedrijf of burger is het van belang om over gedegen kennis van het bestuursrecht te beschikken om een weg te vinden in dit doolhof van regels. Onze bestuursrecht advocaat in Breda beschikt over veel kennis over en ervaring met bestuursrechtelijke procedures.

Onze specialisaties

Wij werken als advocaten in Breda veel voor professionele partijen, zoals  projectontwikkelaars, garagebedrijven, horecagelegenheden, vuilverwerkende bedrijven, architecten, constructeurs, makelaars, verzekeraars, landgoederen, jachthavens, (onder)aannemers en productiebedrijven en consumenten.  Als advocaat zijn wij onder andere ervaren op het gebied van:

 • Bouw, projectontwikkeling en onroerend goed
 • Aansprakelijkheidskwesties bedrijven en particulieren
 • Erfgrensdiscussies
 • Milieurechtelijke zaken
 • Bestemmingsplanprocedures
 • Huurrechtelijke kwestie
 • Incassoprocedures
 • Uiteenlopende juridische kwesties, doorgaans in de bedrijfsmatige sfeer

Als advocatenkantoor in Breda hebben wij een ruime ervaring in procederen bij rechtbanken, gerechtshoven, Raad van State en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Naast de hiervoor genoemde rechtsgebieden waarop wij actief en ervaren zijn kunnen wij u in Breda en omstreken – en uiteraard eveneens in de rest van Nederland – ook bijstaan in en adviseren over talloze andere zaken. Vul het formulier op de contactpagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud