Advocaten Breda

Persoonlijk en resultaatgericht

Voor een deskundige advocaat in Breda hoeft u niet verder meer te zoeken. Bij Flipse Izeboud Advocaten bent u aan het juiste adres voor een snelle en adequate aanpak van de meest uiteenlopende juridische kwesties. Wij werken als advocaat volgens een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, die niet zelden heeft geleid tot succesvolle resultaten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige adviezen en een intensieve begeleiding bij allerlei zaken. Hoewel we proberen een gang naar de rechter te voorkomen, zullen wij doelgericht en voortvarend voor u procederen mocht dat nodig zijn.

Werkzaam voor uiteenlopende klanten

Wij werken als advocaat veel voor professionele partijen, zoals  projectontwikkelaars, garagebedrijven, horecagelegenheden, vuilverwerkende bedrijven, architecten, constructeurs,makelaars, verzekeraars, landgoederen, jachthavens, (onder)aannemers en productiebedrijven. Ook veel particulieren maken echter gebruik van onze diensten.
Met al onze klanten houden wij een nauw contact, zodat er een succesvolle samenwerking kan ontstaan. Daarmee weten onze klanten precies wat zij van onze diensten in Breda en omgeving kunnen verwachten.

Onze specialisaties

Als advocaat zijn wij onder andere ervaren op het gebied van bouwen, aansprakelijkheid, incassovorderingen, arbeidsconflicten, erfgrenskwesties, onroerend goed, ruimtelijke ordening, milieu en andere bestuursrechtelijke kwesties. Maar ook in allerlei andere kleine en grote conflicten tussen bedrijven of particulieren treedt ons kantoor als professionele juridische deskundige op. Als advocaat in Breda hebben wij een ruime ervaring in procederen bij rechtbanken, gerechtshoven, Raad van State en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Naast de hiervoor genoemde rechtsgebieden waarop wij actief en ervaren zijn kunnen wij u in Breda en omstreken – en uiteraard eveneens in de rest van Nederland – ook bijstaan in en adviseren over talloze andere zaken.

Jarenlange ervaring in de advocatuur

Ons advocatenkantoor wordt geleid door mr. Flipse en mr. Izeboud. Beiden beschikken zij over een jarenlange ervaring in de advocatuur en hebben zij specialistische opleidingen genoten voor de rechtsgebieden waarin zij actief zijn. Naast het verstrekken van adviezen hebben wij ook een ruime proceservaring als advocaat. Doordat wij vooral de zakelijke markt bedienen hebben wij inmiddels een brede ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende kwesties.

Maak kennis met onze specialisten

Neem gerust contact op met uw advocaat in Breda en maak eens kennis met onze specialisten. Met een deskundige werkwijze en een scherp oog voor detail kunnen wij zorgen voor verrassende resultaten. Bel of e-mail ons vandaag nog en maak direct een afspraak met een professionele advocaat. Wij staan u graag te woord en informeren u graag.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Arachne Verschuur-Litjes
    Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud “…..Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid …