Op zoek naar een incassobureau Breda?

Bent u op zoek naar Incassobureau Breda? Heeft u te maken met klanten die niet betalen? Heeft u moeite om uw facturen op tijd betaald te krijgen? Wordt u factuur onterecht betwist? In al die gevallen kunnen wij u helpen. Namelijk met debiteurenbeheer, het optreden als incassobureau Breda en als advocaat om uw debiteur te dagvaarden.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Dick Leerdam
    Dick Leerdam “……Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. …

Waarom ons als incassobureau Breda inschakelen?

Helaas is het soms nodig dat u uw vordering uit handen geeft. Vaak wordt dan gedacht aan een incassobureau of deurwaarder. Een advocaat kan u echter in alle gevallen terzijde staan, ook als een gang naar de rechter nodig is. Voor vorderingen boven de € 25.000,– is een incassobureau of deurwaarder ook niet bevoegd om bij de rechtbank te procederen. Als advocaat zijn wij dat wel. Bovendien leert de ervaring dat een sommatiebrief van een advocatenkantoor nogal eens tot betaling door de debiteur leidt, zonder dat er een gang naar de rechter nodig is.

De voordelen van Flipse Izeboud

Als u ons inschakelt om als incassobureau Breda op te treden, dan biedt u dat de volgende voordelen:

  • bij een aanmaning door een advocaat weet de debiteur dat het u menens is en dat u de debiteur desnoods zult dagvaarden
  • wordt de factuur toch niet betaald, dan is juridische actie door de advocaat direct mogelijk
  • buitengerechtelijke incassokosten worden doorbelast overeenkomstig het Besluit vergoeding buitengerechtelijke incassokosten (indien van toepassing)
  • in het hele incassotraject heeft u 1 aanspreekpunt dat hetzelfde blijft gedurende de hele procedure

Voordelig incasseren

1grootVelder2Het inschakelen van een advocaat voor een incassoprocedure heeft als imago dat het kostbaar zou zijn. Dat is echter veel te kort door de bocht. In nogal wat zaken – zo leert onze ervaring – volgt er alsnog betaling na het sturen van een stevige sommatiebrief. De kosten die daarmee gemoeid zijn vallen erg mee. Maar ook als het noodzakelijk is om te dagvaarden kunnen de kosten nog behoorlijk meevallen. In sommige gevallen voert de wederpartij vervolgens geen verweer en volgt er een verstekvonnis. Wordt er wel inhoudelijk verweer gevoerd, dan zullen we daarop inhoudelijk en professioneel reageren, altijd helemaal in overleg met de klant. Kosten worden door ons op een eerlijke en inzichtelijke manier in rekening gebracht, zodat u als klant steeds op de hoogte blijft van het kostenverloop.

Vraag vrijblijvend en gratis advies

Heeft u vragen over de inbaarheid van uw vordering? Of over de betwisting door uw debiteur? Of over de verhaalsmogelijkheden? Bel ons op 076) 578 08 78 voor gratis advies of vul het formulier in.