Bent u op zoek naar Incassobureau Breda? Heeft u te maken met klanten die niet betalen? Heeft u moeite om uw facturen op tijd betaald te krijgen? Wordt u factuur onterecht betwist? In al die gevallen kunnen wij u helpen. Namelijk met debiteurenbeheer, het optreden als incassobureau Breda en als advocaat om uw debiteur te dagvaarden.

Waarom ons als incassobureau Breda inschakelen?

Helaas is het soms nodig dat u uw vordering uit handen geeft. Vaak wordt dan gedacht aan een incassobureau of deurwaarder. Een advocaat kan u echter in alle gevallen terzijde staan, ook als een gang naar de rechter nodig is. Voor vorderingen boven de € 25.000,– is een incassobureau of deurwaarder ook niet bevoegd om bij de rechtbank te procederen. Als advocaat zijn wij dat wel. Bovendien leert de ervaring dat een sommatiebrief van een advocatenkantoor nogal eens tot betaling door de debiteur leidt, zonder dat er een gang naar de rechter nodig is.

De voordelen van Flipse Izeboud

Als u ons inschakelt om als incassobureau Breda op te treden, dan biedt u dat de volgende voordelen:

 • bij een aanmaning door een advocaat weet de debiteur dat het u menens is en dat u de debiteur desnoods zult dagvaarden
 • wordt de factuur toch niet betaald, dan is juridische actie door de advocaat direct mogelijk
 • buitengerechtelijke incassokosten worden doorbelast overeenkomstig het Besluit vergoeding buitengerechtelijke incassokosten (indien van toepassing)
 • in het hele incassotraject heeft u 1 aanspreekpunt dat hetzelfde blijft gedurende de hele procedure

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Voordelig incasseren

Het inschakelen van een advocaat voor een incassoprocedure heeft als imago dat het kostbaar zou zijn. Dat is echter veel te kort door de bocht. In nogal wat zaken – zo leert onze ervaring – volgt er alsnog betaling na het sturen van een stevige sommatiebrief. De kosten die daarmee gemoeid zijn vallen erg mee. Maar ook als het noodzakelijk is om te dagvaarden kunnen de kosten nog behoorlijk meevallen. In sommige gevallen voert de wederpartij vervolgens geen verweer en volgt er een verstekvonnis. Wordt er wel inhoudelijk verweer gevoerd, dan zullen we daarop inhoudelijk en professioneel reageren, altijd helemaal in overleg met de klant. Kosten worden door ons op een eerlijke en inzichtelijke manier in rekening gebracht, zodat u als klant steeds op de hoogte blijft van het kostenverloop.

flipse izeboud advocaten breda

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256 vierkant

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud