Zaken samengevoegd in één vergunning

Omgevingsvergunning Breda nodig? Vergunningen voor bouwen, wonen, ruimte, natuur, milieu en monumenten zijn door de overheid sinds enkele jaren samengevoegd in de zogeheten omgevingsvergunning. Er wordt dus niet meer gesproken over bouwvergunningen, milieuvergunningen, kapvergunningen e.d. Door de introductie van de omgevingsvergunning is het in de meeste gevallen niet meer nodig om meerdere vergunningaanvragen in te dienen als u gaat bouwen en verbouwen. Zo kunt u voor bijvoorbeeld de bouw van een garage, waarbij een schuur gesloopt dient te worden en een boom moet worden gekapt, alles in één keer aanvragen middels een omgevingsvergunning in Breda.

Ontvang snel en betrouwbaar advies

Wanneer u als bedrijf of particulier in Breda en omgeving te maken hebt met het indienen van een complexe aanvraag van om omgevingsvergunning dan doet u er verstandig aan om vooraf deskundig advies in te winnen bij een gespecialiseerde advocaat. Flipse Izeboud Advocaten is u hierbij graag van dienst en is in staat om u snel en betrouwbaar te adviseren over u omgevingsvergunningaanvraag. Hierdoor weet u vooraf precies wat u kunt verwachten en of de aanvraag van een dergelijke vergunning kans heeft of niet.

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Aanvragen omgevingsvergunning Breda

Mocht het advies van uw advocaat luiden dat u kans maakt om een omgevingsvergunning te krijgen voor de gewenste bouw of verbouwing, dan bieden wij graag professionele begeleiding bij het indienen van de aanvraag. Doordat wij op de hoogte zijn van alle wetten en regels op dit gebied, kunnen wij zorgen dat bepaalde zaken helder worden beschreven en toegelicht waardoor de toewijzing voor u positief uitvalt.

Een verstandige keuze

Een verkeerde of onvolledige aanvraag van een omgevingsvergunning kan vervelende gevolgen hebben. Zo kan de aanvraag volledig worden afgewezen of het kan zijn dat u de aanvraag op bepaalde punten dient aan te vullen of verduidelijken. Dit neemt erg veel tijd in beslag en kan een bouwproject bij u in Breda in gevaar brengen. Vandaar dat u er verstandig aan doet om hulp van een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Informatie, advies en begeleiding

Laat u deskundig informeren, adviseren en bijstaan door uw specialist. Wij kunnen u precies vertellen waar u rekening mee dient te houden en een goede inschatting maken van uw kansen bij het verkrijgen van de door u gewenste omgevingsvergunning in Breda en omgeving. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud