Zaken samengevoegd in één vergunning

Voorbeeld van een bouwplan voor een omgevingsvergunning BredaOmgevingsvergunning Breda nodig? Vergunningen voor bouwen, wonen, ruimte, natuur, milieu en monumenten zijn door de overheid sinds enkele jaren samengevoegd in de zogeheten omgevingsvergunning. Er wordt dus niet meer gesproken over bouwvergunningen, milieuvergunningen, kapvergunningen e.d. Door de introductie van de omgevingsvergunning is het in de meeste gevallen niet meer nodig om meerdere vergunningaanvragen in te dienen als u gaat bouwen en verbouwen. Zo kunt u voor bijvoorbeeld de bouw van een garage, waarbij een schuur gesloopt dient te worden en een boom moet worden gekapt, alles in één keer aanvragen middels een omgevingsvergunning in Breda.

Ontvang snel en betrouwbaar advies

Wanneer u als bedrijf of particulier in Breda en omgeving te maken hebt met het indienen van een complexe aanvraag van om omgevingsvergunning dan doet u er verstandig aan om vooraf deskundig advies in te winnen bij een gespecialiseerde advocaat. Flipse Izeboud Advocaten is u hierbij graag van dienst en is in staat om u snel en betrouwbaar te adviseren over u omgevingsvergunningaanvraag. Hierdoor weet u vooraf precies wat u kunt verwachten en of de aanvraag van een dergelijke vergunning kans heeft of niet.

Landschappelijke DriehoekAanvragen omgevingsvergunning Breda

Mocht het advies van uw advocaat luiden dat u kans maakt om een omgevingsvergunning te krijgen voor de gewenste bouw of verbouwing, dan bieden wij graag professionele begeleiding bij het indienen van de aanvraag. Doordat wij op de hoogte zijn van alle wetten en regels op dit gebied, kunnen wij zorgen dat bepaalde zaken helder worden beschreven en toegelicht waardoor de toewijzing voor u positief uitvalt.

Een verstandige keuze

Een verkeerde of onvolledige aanvraag van een omgevingsvergunning kan vervelende gevolgen hebben. Zo kan de aanvraag volledig worden afgewezen of het kan zijn dat u de aanvraag op bepaalde punten dient aan te vullen of verduidelijken. Dit neemt erg veel tijd in beslag en kan een bouwproject bij u in Breda in gevaar brengen. Vandaar dat u er verstandig aan doet om hulp van een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Informatie, advies en begeleiding

Laat u deskundig informeren, adviseren en bijstaan door uw specialist. Wij kunnen u precies vertellen waar u rekening mee dient te houden en een goede inschatting maken van uw kansen bij het verkrijgen van de door u gewenste omgevingsvergunning in Breda en omgeving. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Dick Leerdam
    Dick Leerdam “……Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. …