Mr. A.J. Flipse (advocaat)

Mr. A.J. FlipseMr. Flipse heeft een ruime proceservaring als advocaat, waarbij hij voornamelijk de zakelijke markt bedient. Mr. Flipse houdt zich onder meer bezig met zaken op het gebied van onroerend goed, contractuele kwesties, (complexe) aansprakelijkheidskwesties, bestemmingsplannen, bouwrecht, huurrecht en verbintenissenrecht. Hij wordt onder meer geregeld ingeschakeld door schadeverzekeraars in verband met complexe aansprakelijkheidskwesties in bouwzaken, waarbij architecten, constructeurs, aannemers en opdrachtgevers betrokken zijn.

Tot zijn vaste klantenkring behoren bouwbedrijven, productiebedrijven, architecten, landgoedeigenaren, schadeverzekeraars, garagebedrijven en allerlei andere ondernemingen. Ook adviseert mr. Flipse geregeld particulieren in uiteenlopende juridische kwesties.

Verder treedt mr. Flipse regelmatig op als advocaat in geschillen over bouwprojecten, aansprakelijkheidskwesties, erfgrensdiscussies, geschillen over huur, discussies over levering van onroerende zaken, bestemmingsplanprocedures, conflicten over gebreken in geleverde roerende en onroerende zaken e.d.

Daarnaast behandelt mr. Flipse in zijn praktijk ook allerlei andere uiteenlopende civiele zaken.

Mr. Flipse heeft de Grotius-specialisatieopleiding Onroerend Goed afgerond. Verder is hij lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ).

Mr. Flipse staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschreven als werkzaam op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: vastgoedrecht, burgerlijk recht en algemene praktijk. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Onze andere advocaten

Mr. R.E. IzeboudMr. R.E. Izeboud
(advocaat)

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Dick Leerdam
    Dick Leerdam “……Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. …