Voor werkgevers en werknemers

Een arbeidsrecht advocaat houdt zich bezig met de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Bij Flipse Izeboud advocaten staan we zowel werknemers bij als werkgevers. We helpen ze in complexe en juridische situaties. Dat doen we door goed naar u te luisteren, u gedegen advies te geven en in te spelen op uw specifieke situatie en wensen. Bij arbeidsrecht komt meer kijken dan u denkt. Laat u daarom bijstaan door een van onze professionals. Hoe kan onze advocaat u helpen?

Deze onderwerpen behandelen wij

In principe gaat het arbeidsrecht over de regels die gelden bij een dienstverband van een werknemer bij een werkgever. Het is een bedrijf goed recht om eigen afspraken te maken. Ook kunnen er cao’s (collectieve arbeidsovereenkomsten) gelden voor bepaalde bedrijfstakken. Zijn er geen regels opgesteld, dan gelden algemene wetten en regels. In sommige gevallen gaat wetgeving zelfs boven de regelgeving van een werkgever. Het kan soms heel complex zijn om uit te zoeken wie waar verantwoordelijk voor is en wat wel of niet mag. Gelukkig kan onze advocaat u dan bijstaan.

Praktijkvoorbeelden uit het arbeidsrecht

We noemden de cao al. Dit kan een onderwerp zijn, waarvoor u een advocaat wilt inschakelen. Andere thema’s kunnen zijn:

  • Tijdelijke en vaste contracten.
  • Loon en pensioen
  • Proeftijd en concurrentiebeding
  • Bijzonder verlof
  • Vakantiegeld en vakantiedagen

Arbeidsrecht advocaat

Bovenstaande zijn slechts enkele praktijkvoorbeelden uit het arbeidsrecht waar we mee te maken krijgen. Wilt u weten of onze advocaat u kan in helpen in uw specifieke situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Daarom zijn wij uw arbeidsrecht advocaat

Het is heel goed mogelijk om ook een andere arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Maar daarmee zou u zelf tekortdoen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor een kantoor dat tot het uiterste gaat voor u. En dat is niet het enige waar u bij ons van profiteert:

  • U krijgt bij ons altijd professioneel advies.
  • Wij zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Al onze advocaten hebben vele jaren ervaring, ook met arbeidsrecht.
  • We luisteren goed naar u en helpen u echt verder.
  • Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen van onze diensten gebruikmaken.

Altijd op de hoogte voor u

Wist u dat de wetgeving van het arbeidsrecht regelmatig verandert? U kunt natuurlijk zelf veel moeite doen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Maar wij kunnen dit als advocaat voor u doen. Verandert er iets in het concurrentiebeding of de duur van tijdelijke contracten? Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we u precies vertellen wat er voor u gaat veranderen. Daardoor bent u altijd up-to-date en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Neemt u gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij als arbeidsrecht advocaat voor u kunnen betekenen.