Wie zijn wij?

Flipse Izeboud Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Breda. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten. Tot onze vaste klantenkring behoren aannemers, architecten, vuilverwerkende bedrijven, jachtshavens, landgoederen, projectontwikkelaars, garagebedrijven etc.

Onze advocaten

Mr. A. J. Flipse

(advocaat)
Mr. Flipse heeft de Grotius-specialisatieopleiding Onroerend Goed afgerond. Verder is hij lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ).
Lees verder

Advocaten Breda

Mr. R.E. Izeboud

(advocaat)
Mr. Izeboud houdt zich onder meer bezig met zaken op het gebied van ruimtelijke ordeningsrecht en milieurecht. Gedacht moet worden aan o.a. geschillen met de overheid (gemeente/provincie/rijk) over…
Lees verder

Mr. A.M.C.C. Verblackt

(advocaat)

Mr. A.M.C.C. Verblackt   is vanaf 1999 werkzaam als advocaat in de civiele (proces)praktijk. Ze heeft zowel in Nederland als in Aruba jarenlang gewerkt als advocaat. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan als notarieel juriste.

Lees verder

Advocaten Breda

Annemarie

Advocaten

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Drs. Wim van den Heuvel
    RC Directeur BFM VASTGOED Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een …