Hoogwaardige juridische adviezen

Flipse Izeboud Advocaten is al jaren actief als professioneel advocatenkantoor en verstrekt eerlijk en betrouwbaar juridisch advies in Breda en omgeving. Door onze snelle en gedegen aanpak van diverse juridische kwesties, weten wij zowel bedrijven als particulieren snel duidelijkheid te geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo kunt u van ons hoogwaardige adviezen verwachten en zorgen wij voor een intensieve en vakkundige begeleiding bij talloze zaken. Dat betekent dat u niet alleen voor juridisch advies bij ons terecht kunt, maar dat wij ook voor u procederen als dat nodig is.

flipse izeboud advocaten breda

Adviseren van talloze klanten

Onze advocaten werken voor een groot aantal vaste klanten in Breda en omstreken en ook ver daarbuiten. Daarnaast bediene wij ook geregeld cliënten die ons een enkele keer benaderen voor het inwinnen van juridisch advies. Cliënten die we bedienen of hebben bediend zijn bijvoorbeeld:

 • Particuliere opdrachtgevers
 • Projectontwikkelaars
 • garagebedrijven
 • eigenaren jachthaven
 • landgoedeigenaren
 • aannemers en onderaannemers in de woning- en utiliteitsbouw

Dit zijn  slechts voorbeelden van opdrachtgevers waarvoor wij onze dienstverlening hebben ingezet. Klanten die meer willen dan juridische adviezen, kunnen bovendien bij ons terecht voor een langdurige samenwerking of juridische bijstand in gerechtelijke procedures. De ervaring leert dat juridische geschillen of vragen lang niet altijd via een gerechtelijke procedure hoeven te worden opgelost. Met een gedegen kennis van zaken kunnen eventuele onwillige partijen vaak al tijdig op andere gedachten worden gebracht. En bovendien: soms hebben partijen helemaal geen conflict, maar willen ze gewoon een goede juridische begeleiding. Ook daarvoor is Flipse Izeboud Advocaten een goede keuze.

Kennis van diverse rechtsgebieden

De advocaten die voor ons advocatenkantoor werken zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Door de brede kennis en ervaring zijn wij in staat om u op allerlei vlakken te kunnen voorzien van een gedegen juridisch advies.

U begrijpt dat het niet verwonderlijk is dat wij inmiddels een brede klantenkring hebben opgebouwd. Vooral niet als u bedenkt dat wij onze klanten naast bovenstaande onderwerpen ook uitstekend van dienst kunnen zijn op het gebied van allerlei andere zaken in Breda en omgeving.

Onderwerpen waarmee het kantoor veel ervaring heeft zijn onder meer:

 • Projectontwikkeling en bouwrecht
 • Allerlei vormen van aansprakelijkheid van bedrijven of particulieren
 • Bestemmingsplannen en milieurechtelijke zaken
 • Discussies over (verborgen) gebreken en non-conformiteit bij koop en verkoop
 • Omgevingsvergunningen, verkeersbesluiten en andere besluitvorming van overheden
 • Verjaringsvraagstukken betreffende grond en opstallen
 • Huurrechtelijke zaken
 • Diverse andere juridische kwesties, vaak (maar niet uitsluitend) in de bedrijfsmatige sfeer

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Twijfel niet langer

De advocaten van Flipse Izeboud Advocaten staan graag voor u klaar om u te adviseren over welke juridische kwestie dan ook.  Door hun gedegen kennis en jarenlange ervaring als advocaat kunnen zij u snel en adequaat van dienst zijn en de duidelijkheid scheppen die u nodig heeft in uw situatie. Door de laagdrempeligheid van ons advocatenkantoor kan iedereen bij ons terecht voor juridisch advies. Niet alleen in Breda en omstreken, maar ook (ver) daarbuiten. Twijfel niet langer en neem nu onmiddellijk contact met ons op voor een gedetailleerd antwoord op uw vragen.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

m. breedveld

Mr. M. Breedveld

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud