Hoogwaardige juridische adviezen

Advocaat Mevrouwe JustitiaFlipse Izeboud Advocaten is al jaren actief als professioneel advocatenkantoor en verstrekt eerlijk en betrouwbaar juridisch advies in Breda en omgeving. Door onze snelle en gedegen aanpak van diverse juridische kwesties, weten wij zowel bedrijven als particulieren snel duidelijkheid te geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo kunt u van ons hoogwaardige adviezen verwachten en zorgen wij voor een intensieve en vakkundige begeleiding bij talloze zaken. Dat betekent dat u niet alleen voor juridisch advies bij ons terecht kunt, maar dat wij ook voor u procederen als dat nodig is.

Adviseren van talloze klanten

Onze advocaten werken voor een groot aantal vaste klanten in Breda en omstreken en ook ver daarbuiten. Daarnaast bediene wij ook geregeld cliënten die ons een enkele keer benaderen voor het inwinnen van juridisch advies. Cliënten die we bedienen of hebben bediend zijn bijvoorbeeld:

 • Particuliere opdrachtgevers
 • Projectontwikkelaars
 • garagebedrijven
 • eigenaren jachthaven
 • landgoedeigenaren
 • aannemers en onderaannemers in de woning- en utiliteitsbouw

Dit zijn  slechts voorbeelden van opdrachtgevers waarvoor wij onze dienstverlening hebben ingezet. Klanten die meer willen dan juridische adviezen, kunnen bovendien bij ons terecht voor een langdurige samenwerking of juridische bijstand in gerechtelijke procedures. De ervaring leert dat juridische geschillen of vragen lang niet altijd via een gerechtelijke procedure hoeven te worden opgelost. Met een gedegen kennis van zaken kunnen eventuele onwillige partijen vaak al tijdig op andere gedachten worden gebracht. En bovendien: soms hebben partijen helemaal geen conflict, maar willen ze gewoon een goede juridische begeleiding. Ook daarvoor is Flipse Izeboud Advocaten een goede keuze.

Kennis van diverse rechtsgebieden

De advocaten die voor ons advocatenkantoor werken zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Door de brede kennis en ervaring zijn wij in staat om u op allerlei vlakken te kunnen voorzien van een gedegen juridisch advies. Onderwerpen waarmee het kantoor veel ervaring heeft zijn onder meer:

 • Projectontwikkeling en bouwrecht
 • Allerlei vormen van aansprakelijkheid van bedrijven of particulieren
 • Bestemmingsplannen en milieurechtelijke zaken
 • Discussies over (verborgen) gebreken en non-conformiteit bij koop en verkoop
 • Omgevingsvergunningen, verkeersbesluiten en andere besluitvorming van overheden
 • Verjaringsvraagstukken betreffende grond en opstallen
 • Huurrechtelijke zaken
 • Diverse andere juridische kwesties, vaak (maar niet uitsluitend) in de bedrijfsmatige sfeer

U begrijpt dat het niet verwonderlijk is dat wij inmiddels een brede klantenkring hebben opgebouwd. Vooral niet als u bedenkt dat wij onze klanten naast bovenstaande onderwerpen ook uitstekend van dienst kunnen zijn op het gebied van allerlei andere zaken in Breda en omgeving.

Twijfel niet langer

Situatie Scharlo10, 2011-04-14De advocaten van Flipse Izeboud Advocaten staan graag voor u klaar om u te adviseren over welke juridische kwestie dan ook.  Door hun gedegen kennis en jarenlange ervaring als advocaat kunnen zij u snel en adequaat van dienst zijn en de duidelijkheid scheppen die u nodig heeft in uw situatie. Door de laagdrempeligheid van ons advocatenkantoor kan iedereen bij ons terecht voor juridisch advies. Niet alleen in Breda en omstreken, maar ook (ver) daarbuiten. Twijfel niet langer en neem nu onmiddellijk contact met ons op voor een gedetailleerd antwoord op uw vragen.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

 • Karin de Ruyter
  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs….. “…..Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste …