Diensten

bigimg2Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties. Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van bouwrecht, (complexe) aansprakelijkheidskwesties, onroerend goed, huurrecht, ruimtelijke ordening en milieu en sinds kort ook arbeidsrecht. Het kantoor wordt in dat verband ook geregeld ingeschakeld door schadeverzekeraars ter behandeling van complexe aansprakelijkskwesties waarbij aannemers, architecten, constructeurs en opdrachtgevers betrokken zijn.

Ook in allerlei andere kwestie treedt ons kantoor als professionele juridische deskundige op voor bedrijven en particulieren. Ons kantoor heeft een ruime ervaring in het procederen bij rechtbanken, gerechtshoven, Raad van State en de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Daardoor kunnen de kansen in een juridische procedures ook behoorlijk goed worden ingeschat. Daarnaast adviseren en begeleiden wij veel klanten bij allerlei juridische geschillen, ook als er niet direct hoeft te worden geprocedeerd.

Tot onze vaste bedrijfsmatige klantenkring behoren onder meer projectontwikkelaars,  garagebedrijven, horecagelegenheden, vuilverwerkende bedrijven, architecten, constructeurs,  makelaars, verzekeraars, landgoederen, jachthavens, (onder)aannemers en productiebedrijven. Daarnaast kloppen ook geregeld particulieren aan bij ons kantoor. Bijvoorbeeld vanwege een conflict of meningsverschil met de gemeente, onbetaalde rekeningen, verborgen gebreken, conflicten met een aannemer enzovoort. Ook die klanten staat het kantoor met professionele juridische hulp bij.

Kantoorstijl

Onze kantoorstijl kunnen we kort en goed als volgt samenvatten: oplossen als het kan en proceduren als het moet. Daarmee bedoelen we dat we in conflictsituaties niet direct naar de rechter lopen, maar eerst met de klant bespreken of er nog ruimte is voor een oplossing met de andere partij. Dat kan soms enorm veel tijd, energie en geld voor de klant besparen. Regelmatig maken we mee dat een snelle oplossing tussen partijen mogelijk blijkt, soms nadat we de andere partij eerst in een klip en klare brief op zijn juridische positie hebben moeten wijzen.

Als een oplossing buiten de rechter om niet mogelijk is – en soms is dat ook heel snel duidelijk – dan gaan we er ook honderd procent voor om het juridische gelijk voor de klant bij de rechter te halen.

Rechtsgebieden

Ons kantoor kan u onder meer bijstaan in de volgende veel voorkomende situaties:

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Dick Leerdam
    Dick Leerdam “……Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. …