Diensten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties. Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van bouwrecht, (complexe) aansprakelijkheidskwesties, onroerend goed, huurrecht, ruimtelijke ordening en milieu en sinds kort ook arbeidsrecht. Het kantoor wordt in dat verband ook geregeld ingeschakeld door schadeverzekeraars ter behandeling van complexe aansprakelijkskwesties waarbij aannemers, architecten, constructeurs en opdrachtgevers betrokken zijn.

flipse izeboud advocaten team

Ook in allerlei andere kwestie treedt ons kantoor als professionele juridische deskundige op voor bedrijven en particulieren. Ons kantoor heeft een ruime ervaring in het procederen bij rechtbanken, gerechtshoven, Raad van State en de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Daardoor kunnen de kansen in een juridische procedures ook behoorlijk goed worden ingeschat. Daarnaast adviseren en begeleiden wij veel klanten bij allerlei juridische geschillen, ook als er niet direct hoeft te worden geprocedeerd.

Tot onze vaste bedrijfsmatige klantenkring behoren onder meer projectontwikkelaars,  garagebedrijven, horecagelegenheden, vuilverwerkende bedrijven, architecten, constructeurs,  makelaars, verzekeraars, landgoederen, jachthavens, (onder)aannemers en productiebedrijven. Daarnaast kloppen ook geregeld particulieren aan bij ons kantoor. Bijvoorbeeld vanwege een conflict of meningsverschil met de gemeente, onbetaalde rekeningen, verborgen gebreken, conflicten met een aannemer enzovoort. Ook die klanten staat het kantoor met professionele juridische hulp bij.

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Kantoorstijl

Onze kantoorstijl kunnen we kort en goed als volgt samenvatten: oplossen als het kan en proceduren als het moet. Daarmee bedoelen we dat we in conflictsituaties niet direct naar de rechter lopen, maar eerst met de klant bespreken of er nog ruimte is voor een oplossing met de andere partij. Dat kan soms enorm veel tijd, energie en geld voor de klant besparen. Regelmatig maken we mee dat een snelle oplossing tussen partijen mogelijk blijkt, soms nadat we de andere partij eerst in een klip en klare brief op zijn juridische positie hebben moeten wijzen.

Als een oplossing buiten de rechter om niet mogelijk is – en soms is dat ook heel snel duidelijk – dan gaan we er ook honderd procent voor om het juridische gelijk voor de klant bij de rechter te halen.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

m. breedveld

Mr. M. Breedveld

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud