Onderwerp van discussie

20121017_181328Een erfgrens is een denkbeeldige lijn die verschillende percelen van elkaar scheidt. Deze grens is in Breda en omgeving echter regelmatig onderwerp van discussie. Het komt geregeld voor dat er hoog oplopende discussies ontstaan over de ligging van de erfgrens tussen percelen. Soms is dat een discussies tussen bewoners of bedrijven onderling, maar heel geregeld is dat ook een discussie met een gemeente. Het komt nog al eens voor dat stroken grond al lange tijd in gebruik zijn bij klanten, maar dat een gemeente ineens meedeelt dat de grond van haar is. Gelukkig zijn er in het Burgerlijk Wetboek wetten en regels vastgesteld over dit soort situaties. Ook als kadastrale inmeting uitwijst dat de grond inderdaad niet aan u toebehoort kan het goed zijn dat u de grond toch mag behouden omdat er sprake is van verjaring.

Ontvang deskundig begeleiding

Voor deskundig advies en begeleiding bij de meest uiteenlopende situaties in Breda die te maken hebben met de erfgrens, kunt u een beroep doen op onze ervaren advocaten. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de wetten en regels omtrent erfgrenzen en verjaringskwesties en voeren daarover met grote regelmaat – vaak met succes – juridische procedures. Zo kunt u bij ons terecht met uw vragen op dit gebied. Wij hebben het antwoord waar u naar op zoek bent en kunnen u desgewenst bijstaan om uw gelijk te halen. Dat betekent dat wij ook voor u procederen mocht de situatie daar om vragen.

Talloze kwesties denkbaar

DSC03941Naast discussies over erfgrenzen zijn er ook allerlei andere kwesties te bedenken die daarmee te maken hebben en die voor onenigheid met buren kunnen zorgen en kunnen leiden tot een juridisch geschil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geheel of gedeeltelijk bouwen op grond van een ander en het bestaan van alerlei soorten erfdienstbaarheden of rechten van opstal.

Wij zijn u graag van dienst

DSC03885Bekijk op deze website meer informatie over onze diensten en wat de advocaten van Flipse Izeboud Advocaten voor u kunnen betekenen. Mocht u echter direct informatie willen inwinnen over een kwestie over de erfgrens, dan kunt u uiteraard contact met onze specialisten opnemen. Wij kunnen u uitgebreid informeren en een eerste advies geven om uw situatie in Breda of omgeving op te lossen. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een uitgebreid advies en intensieve begeleiding bij uw situatie, dan maken wij graag een afspraak om de zaak omtrent de erfgrens door te spreken. Wij hebben te allen tijde een professionele advocaat beschikbaar die u graag van dienst is.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Enrico Theuns
    Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik “…..Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. …