Bestemmingsplan wijzigen

Professionele rechtshulp bij verborgen gebreken

Het komt helaas regelmatig voor dat mensen in Breda en omgeving iets kopen met een verborgen gebrek. Veel mensen denken bij verborgen gebreken aan woningen, maar ook bedrijfspanden of hele andere objecten kunnen een gebrek hebben dat bij de aankoop niet is opgemerkt. Juridisch gezien gaat het bij koop dan vaak om de vraag of er sprake is van conformiteit. Artikel 7:17 lid 2 BW bepaalt dat een zaak niet aan de overeenkomst beantwoordt indien zij, mede gelet op de aard van de zaak en de mededelingen die de verkoper over de zaak heeft gedaan, niet de eigenschappen bezit die de koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten (non-conformiteit).

U begrijpt dat er vaak geschillen ontstaan in dit soort situaties. Welke eigenschappen mocht de koper op grond van de overeenkomst verwachten? Welke mededelingen zijn er bij verkoop door de verkoper gedaan? Enzovoort. Dit kan tot grote discussies tussen koper en verkoper leiden en een juridische procedure is in sommige gevallen onvermijdelijk. In dergelijke situaties is professionele rechtshulp van een deskundige advocaat zeer gewenst.

Voor zowel de koper als verkoper

Wanneer u te maken heeft met een geschil of conflict over een verborgen gebrek, dan kunt u de hulp inschakelen van Flipse Izeboud Advocaten in Breda. Wij werken voor zowel de koper als de verkoper en zorgen ervoor dat de belangen van onze cliënten zo optimaal mogelijk behartigd worden. In eerste instantie streven wij ernaar om een oplossing te vinden waar beide partijen zich in kunnen vinden. Mocht dat echter niet lukken of mogelijk zijn, dan kunnen wij u als advocaat adequaat bijstaan tijdens een juridische procedure.

Een helder en doelgericht plan

Onze advocaten begrijpen als geen ander dat de belangen meestal erg groot zijn. Vandaar dat wij er alles aan zullen doen om het best mogelijke resultaat voor u te realiseren. Met een gedegen kennis van alle wetten en regels en een scherp oog voor detail, kunnen wij u ongetwijfeld uitstekend van dienst zijn.  Over non-conformiteit bij aankoop van woonhuizen en andere panden is ook veel jurisprudentie (rechterlijke uitspraken) beschikbaar, waar wij ons in procedures vaak op kunnen beroepen.

Krijg meer duidelijkheid over uw situatie

Wacht niet langer en neem direct actie als u te maken heeft met een verborgen gebrek. Wij zullen u op een eerlijke en betrouwbare wijze informeren en adviseren. U kunt met onze advocaat een afspraak maken en het gebrek bespreken. Vervolgens kunnen wij u vertellen welke vervolgstappen u eventueel het best kunt nemen. Daarbij kunnen wij u van het begin tot het einde bijstaan. Neem direct contact op met ons advocatenkantoor en krijg meer duidelijkheid.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Enrico Theuns
    Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik “…..Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. …