Op zoek naar een goede advocaat in Roosendaal?

Flipse Izeboud is als advocaat in de omgeving Roosendaal bij uitstek deskundig op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht en incasso. Wij hebben op deze gebieden brede en diepgaande ervaring en staan wij u graag terzijde. Wij kunnen u zowel adviseren als begeleiden in juridische procedures.

Voorkomen en oplossen van vastgoed geschillen

Een vastgoed portefeuille beheren of opzetten leidt soms tot meningsverschillen met aannemers, project ontwikkelaars, overheidsinstellingen, architecten, constructeurs of woningcorporaties. Met de deskundigheid van een gespecialiseerde vastgoed advocaat in de omgeving Roosendaal weet u zich gesteund bij het beheer en de ontwikkeling van uw vastgoed. De jarenlange ervaring van ons advocatenkantoor  als vastgoed advocaat nabij Roosendaal kan de doorslag geven als het er echt om gaat. Samen met u verkennen wij graag de mogelijkheden, risico’s en kansen.

Bouwrecht advocaat in Roosendaal

Een bouwproces verloopt lang niet altijd vlekkeloos. Er kan onderweg veel misgaan. Dit komt onder meer door de complexiteit van het bouwrecht en de vele partijen die bij het bouwen en verbouwen zijn betrokken. Door de veelheid van regelgeving van verschillende instanties is het bouwrecht vaak gecompliceerd. Laat u daarom in Roosendaal tijdig bijstaan door onze in bouwrecht gespecialiseerde advocaten. In een verkennend gesprek nemen wij uw casus graag met u door

Huren en verhuren

Een huurder die zijn huur niet betaalt. Een verhuurder die nalatig is. Dit is het terrein van het huurrecht. Het huurrecht regelt de rechten en verplichtingen tussen huurder en verhuurder in geval van huur of verhuur van woon- of bedrijfsruimte.  Of het nou gaat om het opzeggen van de huur of een ontruiming. Onze gespecialiseerde huurrecht advocaat nabij Roosendaal verschaft u proactief advies bij het aangaan van huurovereenkomsten en staat indien wenselijk u ook bij gedurende gerechtelijke procedures. Onze kennis van het huurrecht kan het verschil maken.

advocaat roosendaal

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Advies en ondersteuning van het bestuursrecht

Bij een conflict met een overheidsinstantie krijgt een burger als snel het gevoel dat hij verdwaald raakt in het doolhof van regelingen. Of het nou om een voorziening, een subsidie, een maatregel of een bestemmingsplan gaat. De spelregels in dit doolhof worden beheerst door het bestuursrecht. Onze gespecialiseerde advocaat nabij Roosendaal weet als geen ander de weg in het bestuursrecht. U kunt uw vragen of geschil vrijblijvend aan ons voorleggen voor een eerste verkenning.

Gedegen juridisch advies in Roosendaal

Onze deskundigheid en ervaring staan garant voor een passende aanpak van uw probleem. Als advocaat zijn wij onder andere ervaren op het gebied van:

 • Bouw, projectontwikkeling en onroerend goed
 • Aansprakelijkheidskwesties bedrijven en particulieren
 • Erfgrensdiscussies
 • Milieurechtelijke zaken
 • Bestemmingsplanprocedures
 • Huurrechtelijke kwestie
 • Incassoprocedures
 • Uiteenlopende juridische kwesties, doorgaans in de bedrijfsmatige sfeer

Heeft u een vraag of zit u met een probleem op het gebied van vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht of incasso, vul dan het formulier op de contactpagina in of neem telefonisch contact met ons op (076 578 08 78).

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud