Op zoek naar een advocaat in Tilburg?

Vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en incasso zijn de disciplines van Flipse Izeboud advocaten nabij Tilburg. Vakbekwaamheid, maatwerk en doelgerichtheid zijn enkele kenmerken van onze diensten. U als klant met uw specifieke casus bent daarbij ons uitgangspunt. Bent u opzoek naar een advocaat in tilburg? Neem dan contact met ons op.

Begeleiding door vastgoed advocaten

In het vastgoed ontstaan er soms geschillen met project ontwikkelaars, architecten, aannemers, constructeurs, overheidsinstellingen of woningcorporaties. Met de deskundigheid van een gespecialiseerde vastgoed advocaat voor Tilburg weet u zich gesteund bij het beheer en de ontwikkeling van uw vastgoed. Onze jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed kan de doorslag geven als het er echt om gaat.  Wij verkennen graag met u de mogelijkheden, risico’s en kansen.

Ondersteuning bij huur of verhuurgeschillen

Het huurrecht regelt de rechten en verplichtingen tussen huurder en verhuurder in geval van huur of verhuur van woon- of bedrijfsruimte. Heeft u vragen over het huurrecht, heeft u een meningsverschil of geschil met uw huurder of verhuurder neem dan contact op met advocaat Tilburg.  Onze gespecialiseerde huurrecht advocaat verschaft u proactief advies bij het aangaan van huurovereenkomsten en staat u indien wenselijk bij gedurende gerechtelijke procedures. Onze kennis van het huurrecht kan het verschil maken.

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Advocaat bestuursrecht nabij Tilburg

U heeft een beslissing ontvangen van uw gemeente of een andere overheidsinstelling waar u het niet mee eens bent. Dit kan gaan over een  over een vergunning, een uitkering, een subsidie, een bestemmingsplan kan zomaar ontstaan. Wat is dan de volgende stap? Bezwaarprocedures en beroepsprocedures tegen de overheid zijn onderdeel van het bestuursrecht. Het bestuursrecht is even taai als ondoorgrondelijk. Soms is daarom deskundige bijstand van een bestuursrecht advocaat op dit terrein onontbeerlijk om tot een bevredigende oplossing te komen. Onze bestuursrecht advocaat in Tilburg ondersteunt u vakkundig op het gebied van het bestuursrecht.

Incasso zelf doen of uit handen geven

Uw openstaande vorderingen kunnen een zware last worden voor uw huishouden of onderneming. Hoe langer u wacht met invorderen hoe moeilijker het wordt. Onze specialisten kunnen u adviseren en helpen met debiteurenbeheer, het optreden als incassobureau Tilburg en als advocaat om uw debiteur te dagvaarden. Neem tijdig incassomaatregelen en geef uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Ook bij gerechtelijke stappen staan wij u als  advocaat nabij Tilburg, graag terzijde.

advocaat tilburg

Vakkundig en deskundig juridisch advies in Tilburg

Bij ons Advocatenkantoor nabij Tilburg staan deskundigheid en ervaring ten aanzien van vastgoed, bouwrecht, huurrecht, bestuursrecht en incasso garant voor een passend advies. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en een eerste oriëntatie op uw casus. Maak een afspraak middels het formulier op de contactpagina of bel ons op telefoonnummer 076 578 08 78.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud