Jong en energiek

Advocaten BredaBent u op zoek naar advocaten in Breda die u kunnen adviseren en bijstaan bij een juridische kwestie? Dan bent u bij Flipse Izeboud Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn een jong en energiek advocatenkantoor in Noord-Brabant en zijn in iedere situatie gericht op een adequate en gedegen aanpak. Doorgaans streven wij naar een afhandeling van een kwestie zonder een juridische procedure, maar we zullen ook resultaatgericht procederen zodra dat nodig is.

Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende juridische kwesties, weten onze advocaten als geen ander op welke wijze zij voor u in Breda en omgeving – of op welke andere plek in Nederland ook – de beste resultaten kunnen behalen.

Veelzijdige klantenkring

Tot onze vaste klantenkring kunnen wij inmiddels een groot aantal cliënten rekenen. Wij werken als advocaat veel voor professionele partijen, zoals projectontwikkelaars, garagebedrijven, horecagelegenheden, vuilverwerkende bedrijven, architecten, constructeurs, makelaars, verzekeraars, landgoederen, jachthavens, (onder)aannemers en productiebedrijven. Ook veel particulieren maken echter gebruik van onze diensten.

De veelzijdigheid van onze klantenkring is het gevolg van onze uiteenlopende expertises die wij op professioneel niveau uitvoeren.

Diverse vakgebieden

De rechtsgebieden waar onze advocaten het meest in actief zijn, zijn onder onder meer de volgende:

 • Bouw, projectontwikkeling en onroerend goed
 • Aansprakelijkheidskwesties bedrijven en particulieren
 • Erfgrensdiscussies
 • Milieurechtelijke zaken
 • Bestemmingsplanprocedures
 • Huurrechtelijke kwestie
 • Incassoprocedures
 • Uiteenlopende juridische kwesties, doorgaans in de bedrijfsmatige sfeer

Wat kunt u van ons verwachten?

De advocaten die bij ons advocatenkantoor werkzaam zijn hebben een gedegen opleiding – inclusief specialisatie – afgerond en zijn in staat om professioneel en efficiënt te handelen in uiteenlopende situaties. Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze advocaten, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Maak direct een afspraak!

Kies voor de kwaliteit en service van onze deskundige advocaten in Breda. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak door telefonisch, per e-mail of via het contactformulier, contact met ons op te nemen. Wanneer u vandaag nog reageert kunnen wij ervoor zorgen dat wij op zeer korte termijn tijd voor u vrijmaken.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

 • Enrico Theuns
  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik “…..Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. …