Advocatenkantoor Breda

Vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en incasso zijn de vakgebieden van Flipse Izeboud advocaten nabij Breda. Onze diensten op deze gebieden kenmerken zich door vakbekwaamheid, maatwerk en doelgerichtheid. U als klant bent daarbij ons uitgangspunt. Bent u op zoek naar advocaten in Breda die u kunnen adviseren en bijstaan bij een juridische kwestie? Dan bent u bij Flipse Izeboud Advocaten aan het juiste adres.  Doorgaans streven wij naar een afhandeling van een kwestie zonder een juridische procedure, maar we zullen ook resultaatgericht procederen zodra dat nodig is.

flipse izeboud advocaten breda

Vastgoed advocaten

Het opzetten of beheren van een vastgoed portefeuille kan soms leiden tot meningsverschillen met aannemers, constructeurs of overheidsinstellingen en dergelijke. Met de deskundigheid van een gespecialiseerde vastgoed advocaat in Breda weet u zich gesteund bij het beheer en de ontwikkeling van uw vastgoed. Onze vastgoed advocaten hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en kunnen voor u het verschil maken zodra het er echt om gaat. Samen met u verkennen wij graag de mogelijkheden, risico’s en kansen.

Ondersteuning bij milieurecht

Tijdens het plannen of uitvoeren van een project is er een grote kans dat u te maken krijgt met Milieu- en natuurbeschermingsrecht. Het milieurecht is onderdeel van het omgevingsrecht en omvat het geheel van wetten en regels om alle aspecten omtrent het milieu te reguleren. Zo moet er rekening worden gehouden met de kwaliteit van de bodem, het water, de lucht en de stand van flora en fauna. Maar het milieu- en natuurbeschermingsrecht is complex. Onze gespecialiseerde milieurecht advocaat spreekt graag uw casus met u door.

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Diverse vakgebieden

De rechtsgebieden waar onze advocaten het meest in actief zijn, zijn onder onder meer de volgende:

 • Bouw, projectontwikkeling en onroerend goed
 • Aansprakelijkheidskwesties bedrijven en particulieren
 • Erfgrensdiscussies
 • Milieurechtelijke zaken
 • Bestemmingsplanprocedures
 • Huurrechtelijke kwestie
 • Incassoprocedures
 • Uiteenlopende juridische kwesties, doorgaans in de bedrijfsmatige sfeer

Arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers

Een arbeidsrecht advocaat houdt zich bezig met de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Door goed naar u te luisteren kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Het arbeidsrecht is zeer complex. Bent u werkgever of werknemer en wilt u advies of verdere hulp bij uw arbeidszaak? Neem dan per direct contact op met onze arbeidsspecialisten. U voorkomt daarmee kostbare missers.

Maak direct een afspraak!

Kies voor de kwaliteit en service van onze deskundige advocaten in Breda. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak door telefonisch, per e-mail of via het contactformulier, contact met ons op te nemen. Wanneer u vandaag nog reageert kunnen wij ervoor zorgen dat wij op zeer korte termijn tijd voor u vrijmaken.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud