Opzoek naar een advocatenkantoor in Breda?

Flipse Izeboud Advocaten is al een jaren actief als gespecialiseerd advocatenkantoor in Breda. Wij beschikken over een ruime ervaring met allerlei juridische kwesties zoals vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en incasso. De stijl van ons advocatenkantoor kenmerkt zich door een snelle en resultaatgerichte werkwijze. Zo kijken wij op een grondige manier naar iedere situatie en zorgen wij ervoor dat er snel beslissingen genomen kunnen worden. Hierdoor weten onze cliënten in Breda en omgeving binnen een korte periode waar zij aan toe zijn en kan dit leiden tot succesvolle resultaten.

Juridisch advies en ondersteuning in het bestuursrecht

U heeft een beslissing ontvangen van de provincie of een andere overheidsinstelling en u bent het niet met deze beslissing eens. Dit kan gaan over een verschil van mening over een vergunning, een uitkering, een subsidie, een bestemmingsplan kan zomaar ontstaan. Wat is dan de volgende stap? Het bestuursrecht is even taai als ondoorgrondelijk. Bezwaarprocedures en beroepsprocedures tegen de verschillende instanties van de overheid zijn onderdeel van het bestuursrecht. Soms is daarom deskundige bijstand van een bestuursrecht advocaat op dit terrein onontbeerlijk om tot een bevredigende oplossing te komen. Onze specialist in bestuursrecht op ons advocatenkantoor in Breda kan u vakkundig ondersteunen op het gebied van het bestuursrecht.

advocatenkantoor breda

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Gespecialiseerde juridische dienstverlening in Breda

De diensten die ons advocatenkantoor in Breda levert zijn zeer uiteenlopend. In grote lijnen kunt u onze dienstverlening verdelen in de volgende onderwerpen:

 • Bouw, projectontwikkeling en onroerend goed
 • Aansprakelijkheidskwesties bedrijven en particulieren
 • Erfgrensdiscussies
 • Milieurechtelijke zaken
 • Bestemmingsplanprocedures
 • Huurrechtelijke kwestie
 •  Incassoprocedures
 • Uiteenlopende juridische kwesties, doorgaans in de bedrijfsmatige sfeer

advocatenkantoor breda

De jarenlange ervaring die wij in Breda en omgeving hebben opgedaan heeft er voor gezorgd dat wij optimaal op de hoogte zijn van de lokale markt en snel tot de kern kunnen komen in iedere situatie. Onze klantgerichte aanpak leidt er doorgaans toe dat er een nauwe samenwerking ontstaat, waarbij wij in vol vertrouwen tot de best haalbare resultaten komen. Door iedere kwestie zeer gedegen uit te zoeken en voor te bereiden, zorgt ons advocatenkantoor in Breda er vrijwel altijd voor dat onze klanten voor 100% tevreden zijn met onze dienstverlening.

Ons advocatenkantoor in breda ondersteunt u in het milieurecht

Tijdens het uitvoeren of plannen van een project is er een grote kans dat u te maken krijgt met Milieu- en natuurbeschermingsrecht. Het milieurecht reguleert alle wetten en regels omtrent het milieu en is onderdeel van het omgevingsrecht. Zo moet er rekening worden gehouden met de kwaliteit van de bodem, het water, de lucht en de stand van flora en fauna. Maar het milieu- en natuurbeschermingsrecht is complex. Onze milieurecht advocaat in Breda spreekt graag uw casus met u door.

Opzoek naar gedegen juridisch advies in Breda?

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van ons advocatenkantoor in Breda, dan kunt u meer informatie over ons opvragen. Neem hiervoor gerust contact met ons op en laat u informeren. Desgewenst kunnen wij direct een afspraak maken om uw situatie te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden die wij voor u in huis hebben.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud