Flipse Izeboud te Breda is een advocatenkantoor met een specialisatie in vastgoedrecht. Als vastgoed advocaat zijn wij gespecialiseerd in de juridische advisering van Verenigingen van Eigenaars (VVE’s), andere beheersverenigingen en woningbouwverenigingen. Daarnaast worden wij veelvuldig ingeschakeld door projectontwikkelaars, notarissen, bouwbedrijven, makelaars en woningeigenaren, eigenaren van commercieel vastgoed.

Vastgoed recht

In Nederland is veel geregeld op het gebied van ruimtelijke ordening. Dat houdt Nederland goed bewoonbaar en leefbaar. Maar het zorgt er wel voor dat er niet zomaar gebouwd en verbouwd mag worden. Flipse Izeboud heeft als vastgoed advocaat dagelijks te maken met het aanvragen van bouwvergunningen, wijzigen van het bestemmingsplan en de aanvraag van een omgevingsvergunning. Praktisch elke eigenaar of ontwikkelaar heeft daarom al snel te maken met vastgoed recht en vastgoed advocaten.

Kopen en verkopen

Het vastgoedrecht omvat ook advies bij de aan- en verkoop van een huis of bedrijfspand.  Vaak verloopt alles goed, maar soms ontstaan er geschillen voor, tijdens of na de koop. Bijvoorbeeld omtrent het hypotheekrecht, of bij verborgen gebreken. Uiteraard heeft de notaris daarin een belangrijke rol, maar niet zelden moet ook de notaris aansprakelijk worden gesteld voor nalatigheid. In dat geval doet u het beste een beroep op een gespecialiseerd vastgoed advocaat.

Huurrecht

Andere zaken die een belangrijke rol spelen in het vastgoedrecht, zijn zaken die te maken hebben met het huren of verhuren. In dat geval heeft u te maken met huurrecht. Geschillen kunnen te maken hebben met onderhoud, huurachterstand, overlast of het kraken van leegstaande panden. Ook wanneer u een huurgeschil heeft, kunt een beroep doen op ons als vastgoed advocaat.

Vrijblijvend advies

Flipse Izeboud helpt u graag bij al uw bouw-, vastgoed- en huurzaken. Procederen als het moet, en direct oplossen als het kan. Geeft u behoefte aan vrijblijvend advies, reageer dan via het formulier.

Direct contact

Bedrijfsnaam
Uw naam (*)
Uw email (*)
Telefoon
Onderwerp
Uw bericht

Referenties

  • Drs. Wim van den Heuvel
    RC Directeur BFM VASTGOED Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een …