Vastgoed, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en incasso zijn de disciplines van Flipse Izeboud advocaten nabij Oosterhout. Onze diensten op deze gebieden kenmerken zich door vakbekwaamheid, maatwerk en doelgerichtheid. U als klant bent daarbij ons uitgangspunt.

Vastgoed Advocaat Oosterhout

Een vastgoed portefeuille opzetten of beheren leidt soms tot meningsverschillen met project ontwikkelaars, architecten, aannemers, constructeurs, overheidsinstellingen of woningcorporaties. Met de deskundigheid van een gespecialiseerde vastgoed advocaat voor Oosterhout weet u zich gesteund bij het beheer en de ontwikkeling van uw vastgoed. Onze jarenlange ervaring op dit gebied kan de doorslag geven als het er echt om gaat.  Wij verkennen graag met u de mogelijkheden, risico’s en kansen.

Huur- en verhuurgeschillen

Het huurrecht kent een groot aantal rechten en plichten voor zowel de huurder als de verhuurder van woon- of bedrijfsruimte. Een goed advies op het gebied van het huurrecht voordat u er aan begint levert soms meer op dan bijstand in een gerechtelijke procedure. Onze in huurrecht gespecialiseerde advocaat verschaft u proactief advies bij het aangaan van huurovereenkomsten en staat u indien wenselijk bij bij gerechtelijke procedures.

Heeft u vragen?

OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Geschillen bij bouwen en verbouwen

Bij bouwen en verbouwen kan er van alles misgaan. Het ophelderen van misverstanden en het beslechten van geschillen vergt echter gedegen kennis en inzicht van het bouwproces en het bouwrecht. Het bouwrecht is door de veelheid van regelgeving van allerlei instanties niet altijd even doorzichtig. Laat u daarom in Oosterhout tijdig bijstaan door onze in bouwrecht gespecialiseerde advocaten.  In een verkennend gesprek nemen wij uw casus graag met u door.

flipse izeboud adbocaten voor pand

Advocaat inschakelen in Oosterhout?

Met ons advocaten kantoor in Breda, hebben wij in Oosterhout reeds vele particuliere en zakelijke klanten goed van dienst kunnen zijn. Discretie verzekerd.

Naast vastgoed advocatuur ondersteunen wij onze opdrachtgevers in de volgende juridische gebieden:

 • arbeidsrecht
 • incasso en insolventie
 • aansprakelijkheidskwesties
 • familierecht
 • erfrecht
 • verbintenissenrecht

Neemt voor uw juridisch advies in Oosterhout vrijblijvend contact op .

Advocaat Bestuursrecht Oosterhout

De overheid komen we overal tegen. Een verschil van mening over een vergunning, een uitkering, een subsidie, een bestemmingsplan kan zomaar ontstaan. Als burger of bedrijf moet je dan over gedegen kennis van het bestuursrecht beschikken om een conflict tot een goed einde te brengen. Onze bestuursrecht advocaat beschikt over veel kennis over en ervaring met bestuursrechtelijke procedures. Vul het formulier op de contactpagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 076-5780878.

Onze advocaten

Ons kantoor behandelt met specialistische juridische deskundigheid uiteenlopende juridische kwesties.

MR. R.E. IZEBOUD (ADVOCAAT)

Mr. R.E. Izeboud

Advocaat

MR. A. J. FLIPSE (ADVOCAAT)

Mr. A. J. Flipse

Advocaat

MR. A.M.C.C. VERBLACKT (ADVOCAAT)

Mr. A.M.C.C. Verblackt

Advocaat

IMG_0256

Mr. H.F. van Boxel

Advocaat

 • Je hoort het vaak zeggen in de ondernemingswereld: Een eigen onderneming brengt risico’s met zich mee. Ook wij kregen te maken met een conflict over een bouwproject. Erg spannend. Flipse Izeboud advocaten pakte de zaak zorgvuldig en snel op. De sterke inhoudelijke argumentatie zorgde voor een snelle succesvolle afsluiting van het dossier. Het kantoor heeft een “down to earth”-mentaliteit en is erg toegankelijk.

  Bouwkundig tekenburo Van Uden
 • Een langlopende zaak is uiteindelijk goed opgelost dankzij een juridisch inhoudelijk goede en zeer actieve begeleiding door Mr. A.J. Flipse.

  Architectenbureau Drijvers Oisterwijk B.V.
 • Een zeer gecompliceerde bouwkundige aansprakelijkheidskwestie (met een groot financieel belang) is door mr. Flipse tot een goed einde gebracht. Door deskundigheid en dossierkennis, maar zeer zeker ook overtuiging en doorzettingsvermogen!

  RC Directeur BFM VASTGOED
 • No nonsense kantoor, deskundig en daadkrachtig.

  ASR Schadeverzekering B.V.
 • “…De heer Izeboud verstaat zijn vak, hij heeft grote kennis van zaken en is onderzoekend ingesteld. Verder heb ik hem ervaren als doortastend en zeer overtuigend in zijn optreden. En hij is integer, een kwaliteit die ik waardeer…”

  drs. M.J.H. Van Hooijdonk
 • “…Sedert vele jaren werkt Jachthaven Scharloo nu samen met de heer Izeboud van Flipse Izeboud Advocaten. De heer Izeboud kenmerkt zich door een directe, actuele, zeer accurate en persoonlijke houding. De houding jegens opponenten is dwingend zakelijk zonder een grens te overschrijden. Naar de cliënt werkt hij anticiperend en eveneens dwingend in de goede zin van het woord. Het is als ondernemer heden ten dage, met alle regelgeving en snelheid van handelen, niet eenvoudig alles tot op detail te overzien en in de gaten te houden. Het werkt dan ook uiterst prettig dat de heer Izeboud meedenkt én vooruit denkt. Het voelt voor ons dan ook meer als partnerschap dan als een relatie van opdrachtgever tot opdrachtnemer…”

  Directeur-eigenaar Jachthaven Scharloo Waspik
 • “…Daar wij zelf een eigen praktijk hebben vinden wij een van de belangrijkste dingen “bereikbaarheid”. De heer Izeboud was voor ons grotendeels bereikbaar en indien niet op het moment dat wij belden, belde hij altijd dezelfde dag nog terug ook buiten kantoortijden om. Daarnaast vonden wij de heer Izeboud een betrokken persoon bij onze zaak en had hij kennis van zaken. Een betrokken, bereikbaar persoon met kennis van zaken, zo willen wij de heer Izeboud omschrijven…”

  Managing Director Hoff De Ruyter BV Belastingadviseurs…..
 • “…De heer Izeboud heeft mij bijgestaan op verzoek van DAS Rechtsbijstand in een civielrechtelijke zaak. De heer Izeboud heeft beslag voor mij gelegd voor een zeer langslepende en vervelende rechtszaak. Naast het doeltreffende beslag vond ik dat ik ook echt gehoord werd door de heer Izeboud. Ik ben dan ook zeer tevreden over de zeer grote menselijkheid waarmee ik ben behandeld. Ook dankzij het verhaal dat via DAS is gegaan zijn zij er voor mijn gevoel 200% voor gegaan (je hoort namelijk wel eens andere verhalen). Ik zou dit kantoor dan ook zeker aanraden. Juist het menselijke sprak mij erg aan. Het werd ook niet als vervelend beschouwd als ik een keer te veel belde of iets twee keer moest vragen omdat het niet helemaal duidelijk was. Mijn ervaring was dus zeer prettig…”

  Stefan van der Donk
 • “…Ik ben door DAS Rechtsbijstand doorverwezen naar een advocaat omdat de DAS mij niet meer verder kon verhelpen. Ik heb toen de heer Izeboud uitgekozen uit verschillende advocaten. Wij hebben 2 jaar lang aan een slepende zaak gewerkt. Bij de eerste kennismaking heeft de heer Izeboud mij veel consequenties uitgelegd van wat er zou kunnen gebeuren en zo is het ook gegaan. Dus deskundig op voorhand. Er zijn heel veel contacten geweest en veel mails en als ik belde werd ik ook altijd prompt teruggebeld. Dus met andere worden, als ik morgen weer een zaak heb dan zal ik zeker weer naar de heer Izeboud gaan om de goede reden dat ik met respect ben behandeld en de uitleg altijd correct was. Bij mij voelde het altijd goed…”

  Dick Leerdam
 • “…Onze ervaring met Flipse Izeboud Advocaten is erg positief. Veel kennis van zaken, behulpzaamheid en snelheid in handelen. Gedurende een zaak word je goed en volledig geïnformeerd over de vorderingen. Er wordt zeer daadkrachtig gehandeld waardoor wij de heer Izeboud en zijn collega zeker zullen aanbevelen…”

  Officemanager Verhaar Tuinen Tuinarchitectuur Aanleg Onderhoud